Cum arata o scoala din judetul Giurgiu devastata de trei copii. "A fost distractiv pana am inceput sa obosim"

/ / Modificat: 2019-09-12
Cum arata o scoala din judetul Giurgiu devastata de trei copii.

Trei copii cu varste cuprinse intre 8 si 10 ani au distrus o scoala din Clejani, judetul Giurgiu in numai trei ore. Acestia au vandalizat toate cele cinci sali de clasa, trei pentru invatamantul primar si doua de gradinita, cancelaria, toaleta si au distrus chiar si centrala termica, scrie giurgiupesurse.ro.

Totul s-a intamplat pe data de 11 septembrie 2019, la scoala unde Adi (8 ani), Nico (9 ani) si Edi (10 ani), au patruns pe un geam, la sfarsitul cursurilor.

Acestia s-au enervat din cauza unei jucarii care nu se oprea din cantat si au inceput sa distruga tot ce le-a iesit in cale.

scoala

„A fost distractiv pana am inceput sa obosim"

Mobilierul scolar si materiale didactice au fost rupte si aruncate peste tot, usile sparte, grupul sanitar si centrala termica distruse, praful de la instinctoare imprastiat pe tot holul.

„Am observat ca un geam este deschis si am zis sa intram pentru a vedea ce este inauntru. Ne-am plimbat prin scoala, cand o jucarie a inceput sa cante. Este aia care anunta ca este ora trei. Am luat-o si am aruncat-o in cutia cu jucarii, nu a incetat zgomotul. Am dat uin ea cu un bat, care a sarit si l-a lovit pe asta mic. Atunci ne-am enervat si am inceput sa distrugem totul. Am vazut si intr-un joc ceva asemanator, a fost distractiv pana am inceput sa obosim", a povestit cu nonsalanta unul dintre copii atunci cand a fost intrebat ce s-a intamplat.

scoala

Dupa ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalatia electrica, iar doi dintre ei au inceput sa-si faca dus. Asa au fost gasiti de catre femeia de serviciu a scolii, care venise sa facă curatenie. Unul dintre copii a fugit dezbracat acasa, s-a imbracat si a revenit la scoala pentru a vedea ce se intampla. Politistii l-au gasit urcat pe cladirea salii de sport.

Foto: giurgiupesurse.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre