Crima oribila: copil decapitat in fata mamei

/ / Modificat: 2019-02-10
Crima oribila: copil decapitat in fata mamei

Un baietel in varsta de 6 ani pe numele lui Zakaria Al Jaber si mama acestuia se duceau catre Domul Verde al moscheii Profetului din Medina cu un taxi. 

La un moment dat, soferul taxiului a oprit masina si l-a injunghiat pe micut de mai multe ori cu o bucata de sticla sparta. Ulterior, barbatul l-a decapitat pe copil.

Mama copilului si un ofiter de politie care era in apropiere au asistat la scena monstruoasa incercand in zadar sa il opreasca pe acesta. Autoritatile musulmane din Arabia Saudita au declarat ca barbatul suferea de tulburari si probleme psihice. Reprezentantii Organizatiei care se ocupa de drepturile musulmanilor au declarat ca soferul a intrebat-o pe mama copilului cu cateva minute inainte ca acesta sa comita crima, daca face parte din comunitatea siitilor. 

In Arabia Saudita ramura predominanta a Islamului este sunni, reprezentand aproximativ trei sferturi din populatie. Grupurile pentru drepturile omului spun ca practicantii altor forme ale credintei, inclusiv shia, sunt persecutati. Conflictul dintre musulmanii siiti si cei sunniti se intinde pe secole intregi, incepand cu moartea profetului Mohamed, in secolul al VII-lea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scrima copii Drama

Articole recomandate

Citeste si despre