Cresa groazei la Iasi. Ingrijitoarele jignesc copiii si ii invata sa injure

/ / Modificat: 2019-04-19
Cresa groazei la Iasi. Ingrijitoarele jignesc copiii si ii invata sa injure

La o cresa din Iasi, ingrijitoarele bruscheaza copiii, ii ameninta cu moartea sau ii invata sa injure.

Asta au descoperit parintii unui baietel de 2 ani si 8 luni, care au banuit ca micutul este abuzat la cresa. Si banuielile li s-au confirmat, dupa ce i-au montat fiulului lor un microfon pe haina.

Ziarul de Iasi a intrat in posesia mai multor inregistrari audio despre care parintii spun ca au fost realizate in interiorul cresei la care merge copilul lor.

Cum sunt "alintati" micutii: "Porci si nesimtiti"

In materialele audio se aude cum copiii sunt numiti "nesimtiti" sau "porci," uneori sunt "alintati" cu apelative de genul "in gatul ma-tii, chelea ma-tii, te omor!," iar in alte randuri chiar invatati sa injure.

"Bai, dar tu esti mare, de ce nu faci caca acolo si faci pe tine, porcule! Esti porc, nu tigru cum spune maica-ta, porc esti!", spune, conform inregistrarilor, una dintre reprezentantele cresei, care continua "porc esti, te caci pe tine. Pai da, uite ce urat mirosi a nespalat."

Ulterior, pe inregistrare se aude cum femeia ii spune copilului: "Ma-ta, ce face ma-ta? Ia spune ai tu! Spune! Ma-ta! Ma-ta, da!," in timp ce doua femei rad la auzul acestor invective, iar una dintre ele se amuza ca l-a pus pe baietel sa injure.

Ingrijitoarele jignesc si parintii

Intr-o alta discutie, referindu-se la o fetita din clasa, ingrijitoarele de la cresa au fost inregistrate spunand despre mama ei ca e "imputita".

"Nesimtita ceia de ma-ta si imputita. Stai jos ca daca nu te omor", i se adreseaza direct copilului.

In urma acestor inregistrari, parintii intentioneaza sa-si retraga copilul de la cresa si iau in calcul formularea unei plangeri penale impotriva reprezentantilor unitatii publice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa Cresa copii Ingrijitoare cresa

Articole recomandate

Citeste si despre