Copilul de 9 ani din Dej, gasit in coma, suspect de coronavirus

/ / Modificat: 2020-07-26
Copilul de 9 ani din Dej, gasit in coma, suspect de coronavirus

Copilul de 9 ani din Dej, gasit de medici intr-o stare deplorabila, cu multiple rani si necroze pe corp, acoperit de viermi si muste, a fost depistat pozitiv si cu COVID-19 la prima proba. Copilul se afla in prezent internat in coma, cu sanse minime de supravietuire, la un spital din Cluj-Napoca. 

Micutului i-a fost recoltata o a doua proba, care a iesit negativa. Testul va fi repetat luni dimineata. Persoanele de la ambulanta si politie, care au intrat in contact cu baiatul au fost sfatuite sa fie atente la simptome si sa se autoizoleze. 

Minorul era in grija mamei,insa era supravegheat mai mult de bunica, pentru ca mama lipsea de acasa. 

Copilul a ajuns la spitalul din Dej cu rani si necroze pe tot corpul. De acolo a fost transferat in stare ciritca la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimisti cu privire la sansele acestuia de supravietuire.

Bunica a sunat la 112 dimineata si a anuntat ca minorul este inconstient. Femeia spune ca nu se mai ridicase de 3 saptamani din pat.

Medicii care au intervenit la caz spun ca acesta era pur si simplu mancat de viermi si de muste, avand infectii grave pe mai multe zone din corp.

Surse din ancheta au declarat ca mama i-ar fi administrat copilului sedative, in incercarea de a scapa de el, acesta avand ADHD - tulburare hiperactiva cu deficit de atentie.

Sursa: https://observatornews.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre