Copilul de 3 ani al unor romani din Italia a luat foc in casa si se afla in stare grava

/ / Modificat: 2020-06-25
Copilul de 3 ani al unor romani din Italia a luat foc in casa si se afla in stare grava

Copilul de 3 ani al unor romani din Ialia a luat foc in casa. Micutul se juca langa aragaz cu alcool.

Teribilul episod a avut loc intr-un apartament din Piazza San Lorenzo din Lanciano, in provincia Chieti. Baietelul era acasa impreuna cu sora lui de 14 ani si cu fratele de 10 ani, in timp ce parintii erau plecati la serviciu, scrie Il Meridiano News.

Se juca cu alcool langa aragazul aprins

Baietelul se juca cu alcool in apropierea aragazului aprins si intr-un timp foarte scurt hainele i-au luat foc. Imediat, sora impreuna cu celalalt frate si o prietena au incercat sa stinga flacarile. Dar focul a cuprins-o si pe fata de 14 ani.

Pentru ca au auzit tipete din apartament, vecinii si-au dat seama ca este ceva grav si au intervenit pentru a stinge flacarile. La scurt timp au sosit si echipele medicale de salvare, care au transportat baietelul si pe sora lui la spitalul din Lanciano.

Din cauza arsurilor grave, medicii au decis sa-l transporte pe micut cu un elicopter la centrul de specialitate al Spitalului Gemelli din Roma.

Baietelul are arsuri pe tot corpul

Copilul este internat in stare grava, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire, avand arsuri pe tot corpul. 

Sora lui a suferit leziuni si arsuri mai putin grave si se afla internata in spitalul din Pescara.

Politia din Lanciano investigheaza cazul si verifica motivul absentei parintilor care i-au lasat pe cei trei minori nesupravegheati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil 3 ani Italia Alcool

Articole recomandate

Citeste si despre