Chinurile la care a fost supus un copil chiar de mama sa. A pacalit medicii ca este bolnav

/ / Modificat: 2023-07-04
Chinurile la care a fost supus un copil chiar de mama sa. A pacalit medicii ca este bolnav

Ce i-a trecut prin cap unei mame! Si-a chinuit copilul timp de 7 ani, pe motiv ca era bolnav. In perioada 2009-2016, inregistrarile medicale arata micutul Christopher a fost internat de 323 de ori in spitale din Dallas si Houston, a suferit 13 interventii chirurgicale majore, era legat intr-un scaun cu rotile si astepta sa primeasca un plaman nou.

La 8 ani, copilul nu stia sa mestece mancarea pentru ca a fost echipat cu un tub de alimentare introdus direct in intestinul subtire, ceeea ce a dus la infectii sanguine multiple care ii puteau pune viata in pericol. Si a indurat tot acest calvar, desi era perfect sanatos!

A reusit sa convinga medicii ca fiul ei este bolnav

Mama sa, Kaylene Bowen, de 35 de ani din Dallas (SUA) a reusit sa convinga medicii ca fiul ei sufera de o boala genetica rara si ca micutul nu mai avea mult de trait. Uneori, boala genetica se transforma in cancer, in functie de persoanele care ii ascultau drama inventata, relateaza star-telegram.com.

Pe langa faptul ca si-a supus copilul unor proceduri medicale extrem de dureroase si complet inutile, Kaylene si-a folosit baiatul si ca sursa de venit. A organizat mai multe evenimente in cinstea lui Christopher si a reusit sa stranga bani de la participanti.

Pana la urma medicii din Dallas l-au salvat pe Christopher, chiar inainte de a trece prin cea mai grea operatie: transplant de plamani.

Tatal, tinut departe de copil

dallas1

De-a lungul timpului, tatal baiatului a facut numeroase reclamatii la Protectia Copiilor, insa asistentii sociali au crezut, de fiecare data, povestea inventata de Kaylene. Ba mai mult, un judecator din Dallas i-a interzis sa-si mai vada baietelul la sfarsitul anului 2012, pe cand micutul avea 3 ani.

"De fiecare data cand am mers la tribunal, m-au facut sa simt ca sunt cel mai rau om din toate timpurile," a povestit tatal lui Christopher.

20 de inchisoare pentru 8 ani de tortura

Kaylene Bowen a fost arestata si si-a asumat toate acuzatiile de abuz si rele tratamente aplicate unui minor, iar daca va fi gasita vinovata si-ar puea petrece urmatorii 20 de ani in spatele gratiilor.

In acest moment, se presupune ca femeia ar suferi de sindromul Munchausen prin transfer, o tulburare mentala in care o persoana ii provoaca unei alte persoane diferite boli pentru a obtine atentie medicala. Sindromul implica, de obicei, o mama si copilul ei, fiind o forma de abuz asupra micutului din partea mamei. Mama va relata simptome false sau va cauza simptome reale pentru a face sa para ca si cum copilul este ranit sau bolnav.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama baiat

Articole recomandate

Citeste si despre