Cel mai mare spital privat din Romania - Life Memorial Hospital
 

Are 10.000 de metri patrati, 100 de paturi, 40 de cabinete si cinci sali de operatie. Cel mai mare spital privat din Romania, Life Memorial Hospital, inaugurat ieri in Capitala, va fi deschis pacientilor de la mijlocul lunii martie.

Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie care asigura investigatii precum tomografie computerizata, radiologie, mamografie, osteodensimetrie si ecografie. Spitalul mai are si un laborator de analize propriu care permite diagnosticarea intr-un timp foarte scurt.

Aproximativ 70 de medici si 60 de colaboratori vor asigura serviciile medicale la spitalul Life Memorial Hospital, situat in zona de nord a Capitalei, pe Calea Grivitei, nr. 365.


Pot fi operati, zilnic, intre 30 si 35  de pacienti. "Putem oferi orice tip de interventie chirurgicala. Avem o dotare ultramoderna si o echipa medicala de profesionisti. In plus, cladirea a fost proiectata sa reziste la un cutremur de 9 grade Richter", a declarat Mihail Marcu, director general al Med Life, firma fondatoare a spitalului.

Preturile se pare ca sunt mai mici putin decat in alte spitale private, insa destul de piperate pentru oamenii care nu au multi bani. O cezariana va costa 1.000 de euro, iar o operatie de apendicita, 350 de euro. Cazarea in spital variaza intre 100 de euro, pentru o rezerva cu un singur pat si 50 de euro, pentru o camera dubla. In preturile pentru cazare sunt incluse masa si tratamentul de dupa operatie.

Accesul la serviciile medicale va fi posibil pentru clientii care au asigurari la MedLife, dar si pentru cei care platesc cu banii jos.

Investitia a fost de aproximativ 10 milioane de euro si a beneficiat de sprijinul diviziei de consultanta si investitii a Bancii Mondiale, International Finance Corporation, care detine 20% din actiunile MedLife. Urmeaza sa mai fie deschise alte cinci spitale si clinici private in Timisoara, Constanta si Brasov, Iasi si Cluj.

Sursa: Sfatulmedicului.ro

24 Ianuarie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul