Ce s-a intamplat, cu adevarat, cu copilul uitat de mama sa in aeroport

O stire cu o mama care si-a uitat copilul in aeroprt a facut inconjurul lumii. In timpul unui zbor din Arabia Saudita cu destinatia Malaezia, o femeie panicata a alertat membrii echipajului si i-a rugat sa o ajute sa-si recupereze micutul.

Pilotul a cerut permisiunea s-a revina pe pista pentru ca mama sa-si ia copilul.

copil-aeroport

Potrivit Gulf News o inregistrare video lasa de inteles ca avionul era deja in aer. Cu toate astea, unele rapoarte sugereaza ca avionul nu decolase inca.

Ce s-a intamplat cu copilul

Un reprezentant al aeroportului a explicat ce s-a intamplat, cu adevarat, cu mama si copilul.

Doamna calatorea cu un grup mai mare, printre care si o ruda mai in varsta, pe care o ajuta sa faca formalitatile pentru imbarcare. Sora ei si copiii s-au urcat in autobuzul gresit si li s-a cerut sa se imbarce fie la un alt zbor, fie la o alta poarta.

Femeia nu vorbea foarte bine limba engleza si a folosit termenul gresit atunci cand a spus ca si-a uitat copilul in aeroport. Incerca sa-i faca pe insotitorii de zbor sa inteleaga ca micutul ei nu se urcase cu ceilalti membri ai familiei. Insa avionul nu decolase, asa ca ea a reusit sa-si recupereze copilul, precum si restul familiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil pierdut Copil aeroport Copil uitat

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA