Cazul fetitei din Mehedinti. Parintii adoptivi, scrisoare catre procurorul general

/ / Modificat: 2019-06-25
Cazul fetitei din Mehedinti. Parintii adoptivi, scrisoare catre procurorul general

Parintii adoptivi ai fetitei din Mehedinti i-au adresat procurorului general al Romaniei, Bogdan Licu, o scrisoare deschisa de stramutare a judecarii ordonantei presedintiale, prin care se cere ca Sorina sa nu poata parasi Romania pana la finalizarea dosarelor penale deschise.

Cazul fetitei din Mehedinti. "Am scapat doar datorita dibaciei soferului nostru"

Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, a declarat pentru Adevarul ca nu-si imagina vreodata ca poate sa treaca prin asemenea clipe doar pentru ca a vrut sa ajute un copil. Acesta a spus ca atat el cat si sotia au fost la un pas de a fi linsati in trafic.

"Noi am adoptat-o pe Sorina din tot sufletul. Nu noi am ales-o. Nu noi suntem de vina daca cineva a gresit ceva. Domnul Bogdan Licu, procurorul general al unui stat democratic, a iesit public si a vorbit despre abuzuri in cazul Sorinei. Greseala facuta in actiunea procurorului este ca cere revizuirea cu o solutie predeterminata de dansul - anularea adoptiei. Unde este prezumtia de nevinovatie? Are dansul elemente noi inainte de a fi facute cercetari?

Acum lumea este convinsa ca noi am tras nu stiu ce sfori, ca am mers cu valizele cu bani pe la magistrati sa o luam pe Sorina in America si sa-i facem nu stiu ce, cel mai probabil sa-i luam organele, nu? Unde am ajuns? Va spun eu unde am ajuns. Am ajuns in situatia de a fi recunoscuti pe strada si de a risca sa fim in orice moment linsati. Am fost deja la un pas, in trafic. Ne-au recunoscut, eram impreuna cu Ramona si Sorina. Au incercat sa ne blocheze autoturismul in care ne aflam, imediat Ramona a protejat-o pe fetita noastra. Am scapat doar datorita dibaciei soferului nostru. Nu se poate sa ajungem aici. Noi nu suntem infractori. Noi ne-am intors in tara in care ne-am nascut sa luam un copil orfan, sa-l ducem in America si sa-i oferim si lui tot ce au si copiii nostri. Sorina este copilul nostru, are acelasi statut ca si ceilalti doi copii, noi avem trei copii acum. Legal. Iar eu si sotia mea facem orice pentru familia noastra. Din pacate, cred ca va iesi scandal diplomatic, am anuntat deja Ambasada Americii despre tot ce se intampla. Noi suntem americanii aia cu sange de roman care cer opiniei publice sa fie respectati. Atat!", a declarat Gabriel Sacarin pentru Adevarul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita mehedinti Fetita adoptata

Articole recomandate

Citeste si despre