Cazul fetitei din Mehedinti. Mama adoptiva, despre imaginile cu micuta luata cu forta din casa in care traia

/ / Modificat: 2019-06-24
Cazul fetitei din Mehedinti. Mama adoptiva, despre imaginile cu micuta luata cu forta din casa in care traia

Mama adoptiva a fetitei din Mehedinti spune ca micuta traia intr-un mediu toxic in casa asistentei maternale. Aceasta sustine ca i se baga in cap in fiecare zi ca familia la care se va duce ii va face rau.

Femeia spune ca a vazut imaginile care au facut inconjurul Romaniei, cand fetita a fost luata cu mascatii din casa asistentei maternale.

"Incerc sa trec peste acest moment si sa o ajut si pe ea sa treaca peste acest moment, desi inca nu mi-a zis nimic, incerc sa ma gandesc ca e cu siguranta traumatizata. Ce s-a intamplat vineri nu era necesar, dar nu se putea altfel. E rezultatul unei luni intregi in care noi, ca parinti, am incercat sa ne recuperam copilul, am batut la toate usile autoritatilor din tara asta. Daca acest lucru se intampla unui copil natural al nostru, am fi facut acelasi lucru, toti pasii posibili", a precizat Ramona Sacarin, mama adoptiva a Sorinei, pentru Digi24.

Cazul fetitei din Mehedinti. "Era traumatizata"

Aceasta mai spune ca fetita era invatata de familia asistentei maternale sa respinga parintii adoptivi, ba chiar repeta cum sa ii refuze. Mai mult, la intalnirile de potrivire puteau discuta cu ea doar daca asistenta maternala era departe, altfel ii cauta cu privirea aprobarea sa faca orice.

"Era un copil traumatizat si stresat ca o sa o luam sa-i facem rau, normal ca nu a vrut sa plece. Ne-a povestit ca o invatau cum sa se comporte, sa refuze sa plece", a subliniat mama adoptiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita mehedinti Fetita luata cu forta

Articole recomandate

Citeste si despre