Cazul fetitei din Mehedinti. Femeia care a crescut-o pe Sorina, in lacrimi. "Toti sunt falsi"

/ / Modificat: 2019-07-11
Cazul fetitei din Mehedinti. Femeia care a crescut-o pe Sorina, in lacrimi.

Instanta a decis ca adoptia Sorinei, fetita luata cu mascatii din casa asistentei maternale care a crescut-o pana la varsta de 8 ani, este valabila. In acest caz, fetita ramane la familia adoptiva.

Foto: Cancan

La aflarea vestii, femeia care a crescut-o pe Sorina a izbucnit in lacrimi. "E foarte mare coruptia. Toti sunt falsi. Incercam sa mergem mai departe," a spus Mariana Saramat, citata de site-ul stiripesurse.ro.

"In ce tara traim?"

Si fiica biologica a familiei Saramat pune sub semnul intrebarii decizia CSM luata cu privire la procurorul Maria Piturca, cea care a luat-o cu forta pe fetita din casa in care a crescut. CSM a decis ca aceasta sa ramana in functie.

"Astazi ni s-a demonstrat ca avem dreptate. Doamna Maria Piturca nu a fost suspendata, deci trebuie sa ne asteptam sa vina sa ia de acasa si restul de copii. Ne asteptam sa vina sa ne tarasca. Mie mi s-a parut suspect. Au cerut sa nu se ia in calcul dovezile, au facut ce le-a convenit. Toate celelalte cauze care erau nu s-au luat in calcul. De ce nu o lasa pe fata sa isi spuna parerea? O tin ascunsa de frica? In ce tara traim. Cine ne conduce?", a spus Adelina Saramat, potrivit stiripesurse.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caz fetita mehedinti Fetita mehedinti Ancheta fetita mehedinti

Articole recomandate

Citeste si despre