Cazul fetitei din Mehedinti. Curtea de Apel a respins cererea de suspendare a procedurii de adoptie a Sorinei

/ / Modificat: 2019-07-05
Cazul fetitei din Mehedinti. Curtea de Apel a respins cererea de suspendare a procedurii de adoptie a Sorinei

Fetita din Mehedinti nu va ajunge din nou intr-un centru de plasament. Curtea de Apel Craiova a respins cererea procurorului general Bogdan Licu de suspendare a executarii hotararii judecatoresti de adoptie internationala. Decizia ramane DEFINITIVA.

Cele trei avocate ale sotilor Sacarin, parintii adoptivi ai Sorinei, au declarat imediat ce au iesit din sala de judecata ca sunt convinse ca instanta le va da castig de cauza.

"Suntem convinse ca se va respinge cererea de suspendare, asta se va intampla", au declarat avocatii sotilor Sacarin.

Se va judeca a doua cerere a procurorului general

Urmatorul proces va avea loc miercuri, 10 iulie, tot la Curtea de apel Craiova. Atunci, se va judeca cealalta cerere depusa de procurorul Bogdan Licu de revizuire a dosarului de adoptie.

Avocatii familiei adoptive a fetitei sustin ca in cazul in care judecatorii resping si cea de-a doua cerere, solicitarea de a o retine pe Sorina in tara si de a-i asigura doar aici consiliere psihologica nu mai are temei.

"Procurorul general este dezinformat pentru ca nu a luat la cunostinta de actele de adoptie. Dansul s-a antepronuntat pur si simplu. A depus aceste actiuni, in mod nejustificat, dupa scandalul din presa. Ce legatura are modalitatea in care a fost luata fetita de catre doamna procuror Piturca cu modalitatea in care s-a realizat adoptia? Sunt doua chestiuni total diferite", a declarat unul dintre avocatii familiei Sacarin, conform Libertatea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caz fetita mehedinti Fetita mehedinti

Articole recomandate

Citeste si despre