Care a fost ultima dorinta a Emmei Neagu. Le-a sfasiat sufletul parintilor

/ / Modificat: 2019-04-12
Care a fost ultima dorinta a Emmei Neagu. Le-a sfasiat sufletul parintilor

Emma Maria Neagu a pierdut lupta cu boala. Ea a decedat pe data de 7 aprilie, dar familia a facut anuntul abia astazi.

In ultima perioada, adolescenta a avut dureri groaznice si stia ca sfarsitul este aproape, iar ultima sa dorinta a avut legatura cu inmormantarea.

Emma le-a marturisit parintilor ca ar vrea ca cei care o conduc pe ultimul drum sa poarte negru si auriu.

Adolescenta era cunoscuta ca o fire extrem de pozitiva, asa ca mesajul celor care au iubit-o este in aceeasi nota.

"Intotdeauna castigi, nu pierzi niciodata. Nu vorbesc aici doar despre gimnastica, ci si de soarta nedreapta care poate ti-a fost scrisa. Razi, aventureaza-te si asigura-te ca boala stie cine este adevaratul conducator si ca nu-ti are spiritul. Pe data de 7 aprilie, la orele 11:15, inima ta s-a oprit, dar sufletul tau a continuat si a zburat catre ceruri. Zboara inalt, dulce Emma. Iubirea catre tine va pleca mereu!” au scris apropiatii adolescentei.

Si-a amputat piciorul din dragoste pentru gimnastica

Emma a performat cu piciorul amputat datorita pasiunii imense pe care o avea pentru gimnastica. Mama ei marturisea cu doua luni in urma, in cadrul emisiunii "Romanii au talent" ca au plans impreuna de nenumarate ori.

"Cand i-au spus ca ii pot salva piciorul, ea a ales sa-l amputeze, pentru ca i-au spus ca daca isi va salva piciorul va fi doar pentru partea estetica, va avea un metal in picior si va termina cu gimnastica si cu dansul, dar daca isi va amputa piciorul, cu multa munca si determinare, va putea sa faca ce facea si inainte.

Am avut multe divergente. «Tu ai innebunit? Sa-i lasi sa-ti taie piciorul cand poate fi salvat?»", a povestit mama fetei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre