Caravana Family Studio ajunge pe 24 iunie la Constanta


In cadrul proiectului FAMILY STUDIO, Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie (CPAP) si-a propus organizarea unor work-shopuri si intalniri cu parinti si viitori parinti dar si cu specialisti care activeaza in acest domeniu in cadrul Caravanei "Scoala Parintilor". In principalele orase ale tarii, parintii si specialistii care lucreaza in acest domeniu vor putea asista la prezentari, dezbateri si activtati interactive realizate de psiholog Anca (Pietraru) Munteanu.

Pe 24 iunie 2006, va invitam in Constanta la work-shopul cu tema " Impreuna cu copilul, inainte si dupa nastere", care se va centra pe legaturile timpurii intre parinti si bebelusi, pe aspecte psihologice ale sarcinii, nasterii si alaptarii.


Pentru detalii, intrebari sau inscrieri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: centrupsihologie@gmail.com sau la telefoanele 021.316.26.82 (intre orele 10-13), 021.316.26.94 (intre orele 13-21) sau 0720.179.647.

Psiholog Anca Munteanu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul