British Council deschide inca doua scoli in Bucuresti

/ / Modificat: 2019-09-12
British Council deschide inca doua scoli in Bucuresti

Incepand din aceasta luna, Britih Council deschide doua scoli de limba engleza in cartierele Militari (Strada Gabriela Szabo, nr. 3-11) si Berceni (Strada Martisor, nr 22), in incinta unor scoli private.

Cele doua centre noi vor gazdui cursuri de limba engleza pentru copiii, derulate conform metodologiei British Council, in locatii care beneficiaza de toate dotarile necesare conform standardelor institutiei.

“Sunt incantat sa anunt deschiderea noilor centre din Militari si Berceni. Acum, copiii care locuiesc in aceste cartiere au oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de limba engleza, alaturi de profesori experti, intr-un mediu sigur si placut”, a declarat Kevin McLaven, Directorul Centrului de Limba Engleza din cadrul British Council Romania.

Cursurile de limba engleza British Council pentru copii sunt construite in jurul modului unic in care cei mici acumuleaza cunostinte. Intr-un mediu deschis, prin joaca, profesorii incurajeaza copiii sa discute, sa exploreze si sa interactioneze unii cu altii, si sa invete astfel limba engleza intr-un mod natural si placut, exersandu-si in contexte de viata abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere.

Prin natura activitatilor, cursurile stimuleaza pronuntia si abilitatile de conversatie, dar ii incurajeaza pe copii sa isi dezvolte si creativitatea, gandirea critica si increderea in ei.

Profesorii British Council sunt experti in predarea pentru copii, au calificari si experienta internationale si sunt pasionati de limba engleza. In cadrul cursurilor pentru copii se lucreaza intr-un mediu sigur si de incredere, aliniat unei politici globale de protectie a copilului.

Pentru inscrierea la cursurile de limba engleza British Council, copiii trebuie sa sustina un test de nivel gratuit, in urma caruia profesorii vor determina cel mai potrivit nivel de curs. Copiii si parinti vor putea apoi sa aleaga optiunile de orar si sediu cele mai potrivite.

Incepand din aceasta toamna, British Council va organiza cursuri de limba engleza in sapte locatii din Bucuresti concentrate in centru, vestul si sudul Capitalei, precum si in Iasi, la sediul principal din Strada Pacurari. Anul academic incepe pe 12 septembrie 2019 si se incheie pe 13 iunie 2020, fiind structurat in semestre, in cazul cursurilor pentru copii, respectiv in trimestre, in cazul cursurilor pentru adulti.

Mai multe detalii despre cele doua scoli, orar si program sunt disponibile pe website-ul British Council, la https://www.britishcouncil.ro/engleza/scoli

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre