Bonele de vacanta costa 400 de lei pe saptamana


Dadacele au devenit o necesitate nu numai atunci cand parintii sunt la serviciu, ci si cand acestia pleaca in vacanta. Astfel, daca vor sa beneficieze de serviciile unei bone specializate si in perioada concediului, o pot face contra unor sume care variaza intre 300 si 400 de lei pe saptamana. Cele mai cautate sunt educatoarele cu experienta pentru care parintii trebuie sa-si asume si cheltuielile aferente perioadei de vacanta.

Dorim bona vesela, cu experienta in cresterea si educarea copiilor si cunostinte de nutritie, care sa ne insoteasca pe perioada vacantei in tara sau strainatate. Asa suna un anunt obisnuit pentru "inchirierea" unei dadace in timpul concediului. Bonele-asistente medicale care nu mai lucreaza in sistem sunt la mare cautare pentru copiii de varsta mica.

In voga sunt si bonele interne care locuiesc impreuna cu familia copilului. Parintii cu odrasle mai mari cauta invatatoare sau educatoare care sa preia copiii de la scoala, sa-i supravegheze si sa-i ajute la teme.

(Ioana Nae)  

Citeste tot articolul in: Adevarul   

23 Iulie 2007<

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul