Black Friday – sau ziua in care preturile "isi fac de cap"

/ / Modificat: 2019-11-11
Black Friday – sau ziua in care preturile

Black Friday – sau ziua in care preturile “isi fac de cap”Black Friday este o traditie americana care a dobandit repede radacini si in Europa.

Aceasta zi a ajuns sa fie o zi de mari oferte, reduceri si promotii si pentru cumparatorii romani. Cea mai buna parte a cumparaturilor online de Black Friday este ca veti avea de multe ori acces la toate produsele pe care le ofera magazinele si ca puteti beneficia de reduceri exclusiv online.

Este simplu, usor, scutiti timp pe care l-ati pierde la cozile magazinelor si in plus, beneficiati si de transport gratis in majoritatea cazurilor.Nici noi nu puteam trece cu vederea o zi asa de mare, de aceea, va propunem dragi parinti, bunici si cumparatori, o zi de rasfat. O zi plina de oferte si reduceri la produsele disponibile pe site-ul nostru pickaboo.ro, pentru ca cei mici sa se bucure in sfarsit de jucaria pe care si-o doreau, sau poate de caruciorul de care are nevoie. 

Haideti sa vedeti pe larg, de ce va recomandam sa beneficiati de reducerile de Black Friday de la Pickaboo.ro si cum sa profitati la maxim de ele:

1. Cautati cele mai bune oferte

Faceti o lista de articole pe care doriti sa le cumparati si incadrati-va in bugetul disponibil. Inainte de a face lista cu cumparaturi, ii puteti arata copilului cum arata jucariile sau produsele pe care doriti sa le achizitionati. Vor fi incantati sa le vada. 

2. Faceti cumparaturi din conforul casei

Ce poate fi mai simplu decat sa faceti cumparaturi pe Internet? Daca va temeti de ideea de a sta la coada si a pierde timpul, cea mai buna metoda este sa profitati de ziua de Black Friday Pickaboo online. In plus, veti avea la dispozitie oferte exclusiv online de Black Friday.

3. De ce este ziua de Black Friday importanta?

Pai, pe langa faptul ca salvati portofelul de cateva sute de lei bune, achizitionati produsele preferate ale celor mici, facandu-i fericiti fara prea mari batai de cap. Cine nu isi doreste sa cumpere produsele salvate in Cosul de cumparaturi, cu un discount aplicat?

4. Cumparati produse pe care in mod normal poate nu vi le-ati fi permis

De Black Friday, preturile la produsele noastre, scad…scad…scad. Ce moment mai bun decat acum, sa profitati de ele? De cand visati sa ii cumparati celui mic jucaria lui preferata? Sau poate, acum ca cel mic a crescut, are nevoie de un scaun nou de masina? De Black Friday, le puteti achizitiona pe toate la cel mai bun pret. 

Puneti-va Reminder! Black Friday it’s coming!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre