Bebelus omorat de ingrijitoare la cresa. Motivul pentru care l-a sufocat

/ / Modificat: 2019-04-05
Bebelus omorat de ingrijitoare la cresa. Motivul pentru care l-a sufocat

Un bebelus de 11 luni s-a stins din viata la cresa, dupa ce a fost sufocat de una dintre ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma la pranz.

Femeia in varsta de 40 de ani a fost surprinsa pe camerele de supraveghere cum s-a asezat pe copil.

Cresa se afla in capitala Taiwanului si este considerata una dintre cele mai bune. Femeia a fost acuzata de omor si a fost retinuta de autoritati. Ea se apara afirmand ca nu si-a dorit niciodata sa ii faca rau copilasului, ba mai mult, cand acesta a murit ea a crezut ca, in sfarsit, a adormit.

Ce arata inregistrarile

Imaginile cutremuratoare arata ultimele momente in care bebelusul se zbate cu piciorusele sub corpul greu al femeii, iar la un moment nu mai schiteza niciun semn. Inregistrarile video mai arata cum femeia se duce sa se joace cu un alt copil, lasandu-l pe micutul fara suflare, singur in pat.

Imagini cu puternic impact emotional

Baietelul a fost gasit mai tarziu de un bucatar care a incercat sa-l trezeasca, dar fara succes. Bărbatul a chemat politia si un echipaj medical, dar a fost prea tarziu pentru a mai salva bebelusul.

Rapoartele autoritatilor au aratat ca micutul nu a avut semne vitale atunci cand echipajele medicale au incercat resuscitarea.

Femeia fost retinuta pentru omor, dar a fost eliberata pe cautiune de 30.000 de dolari taiwanezi (745 de lire sterline).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Cresa Ingrijitoare cresa

Articole recomandate

Citeste si despre