Bebelus nascut cu par alb, la fel ca mama lui

/ / Modificat: 2019-04-18
Bebelus nascut cu par alb, la fel ca mama lui

Cate sanse sunt ca patru persoane din aceeasi familie sa se nasca avand acelasi semn distinctiv? Exista in lume perosane care s-au nascut cu o suvita de par alb. Aceasta trasatura nu este comuna. Dar exista familii in care acest semn din nastere a fostv transmis din generatie in generatie.

Este cazul unei tinere, Brianna Worthy ( 23 de ani) din Ridgeland, Carolina de Sud si a fiicei sale, MilliAnna (2 ani). Ambele s-au nascut cu un smoc alb de par, in frunte, la fel ca bunica si strabunica lor.

S-a considerat ca fata a mostenit un "semn genetic din nastere", aceasta trasatura fiind foarte rara.

1

De ce apare acest semn

Specialistii spun ca acest lucru se intampla din cauza poliozei, o afectiune care se manifesta prin lipsa pigmentului in par si pe piele.

"Nu suntem sigure de unde s-a mostenit exact acest semn din nastere, deoarece bunica mea a fost adoptata si nu si-a cunoscut familia biologica. Ma asteptam sa mosteneasca si fiica mea. Si de indata ce am vazut-o dupa nastere am fost foarte incantata ca are si ea suvita alba", a spus Brianna, mama micutei MilliAnna.

Cele doua primesc foarte multe coplimente de la cei din jur pentru infatisarea lor, dar Brianna a recunoscut ca sunt si persoane care o privesc ciudat pe fetita, dar spera ca micuta sa nu aiba vreun complex din aceasta cauza.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre