Baloniada - Culoare si distractie


Vino sambata, 19 mai, la ora 11 la Centrul Comercial Colentina, zona Media Galaxy pentru a incepe calatoria ta spre Galaxia Baloanelor! Concursuri, muzica, dans – in compania lui Achi, a Mesterului Cicerone, a Priceputei Zuza si a grupului Contrapunct! A inceput… Baloniada!!!

…Nu uita sa-ti aduci si copiii pentru ca partenerii nostri: Excellence Plus, RubinKing, Alka - Zeo, Amicii, Ati Cream, Alka – Prajitura Casei, Corint Junior, Wind 94, Minimax TV, Itsy Bitsy FM, Doxi, Romania Libera, Prezent, Ioana Copiilor, Carticica Draga mea pentru copii, Oblique TV, 7 seri, Freestyle, Coffee Break, Comunicatedepresa.ro si Copilul.ro, Idieta.ro, Smartfinancial.ro, Ziare.ro, Smartpromo.

ro si Smarttourist.ro asigura aprovizionarea cu dulciuri si premii proaspete!

Primele trei editii s-a desfasurat in 14 si 28 aprilie si 12 mai. Din nou, Contrapunct, Asociatia Copii pentru Copii si MediaGalaxy va asteapta in galaxia baloanelor in ziua de sâmbata 29 mai si la Marea Baloniada in 2 iunie, in Centrul Comercial Colentina –zona MediaGalaxy.

In fiecare eveniment copiii participanti invata sa construiasca si sa modeleze cu baloane dupa care se intrec intr-o competitie de constructie si modelaj. Constructiile se realizeaza cu baloane rotunde, iar modelajul se realizeaza cu baloane “twister” din care copii realizeaza diferite forme (catelusi, sabii, etc.). Din fiecare Baloniada se aleg 15 copii care vor forma 5 echipe ce intra in finala din 2 iunie.

Evenimentul final, Marea Baloniada, va fi o competitie intre cele 20 echipe formate din cate 3 copii selectionate pe parcursul celor 4 Baloniade care se vor intrece avand de construit forme gigantice impuse, folosind baloane rotunde. Concursul va contine si competitia de modelaj. Concurentii vor fi supusi si la probe surpriza.

Toti copii vor primi premii, iar echipele ce se vor clasa pe primele 3 locuri vor primi premii substantiale ce vor consta in:

Locul 1

3 premii - sisteme PC Davio: SISTEM DAVIO NAVIGATOR V4, MONITOR DAVIO CRT PLAT

Locul 2

3 premii - MICROSISTEM AUDIO MP3 LG

Locul 3

3 premii - DVD PLAYER  DIVX  LG

In paralel cu concursul de baloane, pe scena se deruleaza un program dinamic de entertainment sustinut de copii si adolescenti (trupe, solisti, coruri), formatii de dans, prezentari de moda, program care este “presarat” cu numeroase concursuri cu premii.

Ore desfasurare: 11:00 – 13:30

Detalii pe www.baloniada.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul