Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort

/ / Modificat: 2019-11-08
Baietelul disparut din Pecineaga a fost gasit mort

Baietelul de la Pecineaga, disparut in urma cu 6 zile  a fost gasit. Iulian Alexandru Bitica a fost scos fara suflare din primul bazin de dejecţii al complexului de porci din localitate. In ultimele zile, autoritatile au golit ambele bazine, potrivit antena3.ro.

Autoritatile au precizat ca urmeaza ca trupul neinsufletit al micutului sa fie identificat de parintii sai. 

Copilul a disparut din fata locuintei sale in timp ce se afla la joaca, cu rolele si a fost cautat continuu de pe data de 2 noiembrie. La cautari au participat peste 150 de lucratori ai IPJ, ajutati de trei caini de urma ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi, politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, politisti locali si voluntari, intervenindu-se si cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie.

Au fost folosite camerele de termoviziune ale Garzii de Coasta, fiind verificat si sistemul de supraveghere video din localitate, format din 40 de camere.

Mama copilului spunea in urma cu cateva zile ca este vina tatalui ca micutul a disparut. Femeia il acuza pe acesta de neglijenta si sustine ca barbatul era beat cand Iulian a disparut. Parintii erau divortati, iar baiatul era in grija tatalui. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baietel disparut

Articole recomandate

Citeste si despre