Asistenta din Tandarei care si-a pierdut viata in lupta cu coronavirusul era mama de gemene

/ / Modificat: 2020-04-15
Asistenta din Tandarei care si-a pierdut viata in lupta cu coronavirusul era mama de gemene

O asistenta de 42 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost infectata cu virusul COVID. In luna martie, femeia a facut triajul celor intorsi din strainatate la Spitalul Municipal din Tandarei, localitate grav afectata de coronavirus.

Nicoleta Grigore era mama de gemene si asistenta la Spitalul Municipal din Tandarei. Ea este numarul 332 pe lista victimelor ucise de coronavirus.

In prima linie a focarului de coronavirus

Asistenta facea zilnic naveta dintr-o localitate invecinata si era in prima linie cand a izbucnit focarul de coronavirus in Tandarei. Ea a aflat pe data de 2 aprilie ca este infectata cu COVID-19.

Pe 1 aprilie s-a dat alarma in Tandarei. Cel putin 20 de oameni diagnosticati cu coronavirus si sase decese inregistrate.

Asistenta a inceput sa se simta rau, iar dupa doar trei zile se afla in stare grava, la spitalul "Victor Babes" din Bucuresti. A fost intubata, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

asistenta gemene

"Era o asistenta asa blanda, buna, deci pe toti ne ajuta," spun pacientii despre Nicoleta Grigore. 

Suferea de alte boli cronice

Nicoleta Grigore a devenit al treilea cadru medical din Romania rapus de coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica a mentionat ca femeia suferea si de alte boli cronice preexistente. Avea diabet zaharat si dereglari hormonale, desi sotul a negat acest lucru.

Sute de oameni s-au intors in Tandarei din zone rosii ale Europei, fara sa respecte masurile de carantina. In acest moment, orasul Tandarei este inchis.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Asistenta Coronavirus Gemene

Articole recomandate

Citeste si despre