Apelul unui politist si al unui cadru medical: "Copilul nostru este epileptic. Nu vrem sa-l omoram"

/ / Modificat: 2020-04-03
Apelul unui politist si al unui cadru medical:

Parintii unui copil de 7 ani, care sufera de epilepsie si ia tratament pe baza de hidrocortizon, sunt disperati de teama sa nu puna in pericol viata celui mic. 

Mama este cadru medical, iar tatal este politist, iar legea nu le permite sa stea acasa, pentru ca sunt angajatii din prima linie.

Mama se expune zilnic pericolului de a fi infectata pentru ca este bioinginer medical la un laborator de analize si nu a primit manusi sau masca. 

"Nu vrem sa-l omoram, daca ne infectam"

Aceasta a incercat pe mai multe cai sa obtina permisiunea sa stea acasa cu baiatul sau, care pe langa epilepsie si sistemul imunitar scazut sufera si de paralizie. Femeia a cerut sa i se dea macar un spatiu unde sa stea izolata, ca sa nu-si expuna copilul, dar nici asta nu i s-a aprobat.

"Copilul nostru este epileptic si are imunitatea 0. Nu vrem sa-l omoram cu mana mea, daca ne infectam. Ar trebui sa-l punem intr-un bol de sticla pentru a-l proteja de mine," a declarat mama pentru Libertatea.

Mama a mai spus ca sotul doarme in subsolul casei doarme în subsolul casei și a doua zi o ia de la capat. "Si eu, si sotul vrem sa ne facem datoria, dar nu vrem sa-l sacrificam pe baiatul nostru," a adaugat femeia. 

Sursa: Libertatea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Politist

Articole recomandate

Citeste si despre