Apelul disperat al unei romance insarcinata, blocata in Italia: "Am ajuns in strada"

/ / Modificat: 2020-04-01
Apelul disperat al unei romance insarcinata, blocata in Italia:

Multi romanii care lucrau in strainatate s-au intors in tara dupa ce izbucnit pandemia de coronavirus. Unii insa au ramas blocati in tarile in care munceau, fara niciun ajutor. In aceasta situatie se afla o tanara insarcinata, blocata in Italia. 

Femeia in varsta de 28 de ani face un apel la autoritatile romane ca sa o ajute pentru ca a ramas fara serviciu si fara locuinta.

"Salut, oameni buni! Sunt gravida in trei luni si jumatate. Am ramas aici. Am fost la aeroport sa pot sa-mi iau bilet, nimeni nu ma ajuta. Am sunat la Ambasada, niciun ajutor. Am sunat la Minister, a fost singurul care mi-a dat un sfat. Am ajuns in strada, nu mai am loc de munca, nu mai am unde sa stau. Sunt in fata blocului si nu stiu pe unde sa o iau. Am intrebat de bilete de avion si politistii de acolo au spus ca vor să-mi dea amenda," este mesajul disperat al tinerei aflata departe de familia ei din Romania.

Nu are medic sa-i monitorizeze sarcina

De asemenea, femeia spune ca nu are nici doctor care sa ii tina sarcina sub supraveghere.

"Nu am doctor, nu am nimic. Nu stiu ce sa fac. Vreau doar sa ajung acasa. Nu mai am bani de mancare, nu mai am nimic. Am sunat la Ambasada, ma trateaza ca pe un caine. Am familia disperata acasa." a spus tanara, intr-un clip video postat pe Facebook.

Pentru ca Italia este considerata "zona rosie" din cauza numarul mare de cazuri infectate cu coronavirus, fiind cea mai afectata tara din Europa, Guvernul roman a decis ca zborurile spre si dinspre Italia raman suspendate inca 14 zile. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Femeie insarcinata Italia Romanca

Articole recomandate

Citeste si despre