Amenzi pentru cei care fumeaza in locurile de joaca pentru copii

/ / Modificat: 2019-04-24
Amenzi pentru cei care fumeaza in locurile de joaca pentru copii

Fumatul este interzis la locurile de joaca pentru copii. Persoanele surprinse ca fumeaza risca o amenda intre 100 si 500 de lei, conform legii in vigoare, aici intrand si tigarile electronice.

"In ultimele saptamani, politistii locali au desfasurat mai multe actiuni avand ca scop respectarea prevederilor Legii nr. 15/2016 privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. In urma controalelor din teren, au fost depistate si identificate mai multe persoane care au incalcat normele privind fumatul in locurile de joaca destinate copiilor si in spatiile comune din cladirile de locuinte, fiind aplicate sanctiuni contraventionale al caror cuantum se ridica la 7.450 lei. Directia Generala de Politie Locala Sector 6 le reaminteste cetatenilor ca nerespectarea prevederilor legii antifumat se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 100 lei la 500 lei. Acest tip de actiuni se vor desfasura permanent in Sectorul 6, aplicandu-se, ori de cate ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura respectarea prevederilor actelor normative", se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sector 6, potrivit dcnews.ro.

Politia Locala Sector 6 a aplicat amenzi de peste 7 mii de lei persoanelor care au fumat in spatiile de joaca pentru copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Amenzi

Articole recomandate

Citeste si despre