Alt medic fals. S-a dat drept stomatolog si trata copii

/ / Modificat: 2019-03-20
Alt medic fals. S-a dat drept stomatolog si trata copii

Un alt doctor fals a fost descoperit. O femeie din Suceava s-a dat drept medic stomatolog si a facut interventii mai multor copii, chiar daca nu are autorizatie de libera practica.

Acesta a fost reclamata de mama unui baietel de 4 ani, care a suferit complicatii dupa ce a fost tratat de presupusul medic.

"I-a facut copilului meu mai multe servicii printre care si inhalosedare, plombare, curatare maseluta. La doua luni, doua luni si un pic de la interventie copilului i s-a inflamat zona respectiva, a facut un abces, i s-a umflat foarte tare falca", a declarat mama micutului, potrivit Digi24.

Femeia a revenit la cabinet, dar a fost surprinsa sa vada ca presupusul medic nu stia ce avea de facut, ba chiar a sfatuit-o sa mearga cu copilul la un alt doctor.

"Nu era sigura pe ea, pe ce trebuia sa faca, daca sa-i faca inhalosedare sau nu, daca sa foloseasca nu stiu ce tip de freza. Am intrebat-o daca este medic si mi-a spus "da". La solicitarea mea de a-mi prezenta o diploma de licenta, ea nu a reusit sa-mi prezinte decat o diploma de participare la un curs", a mai povestit mama copilului.

"Nu figureaza ca medic stomatolog"

"Dumneaei nu figureaza in evidentele noastre ca fiind medic stomatolog. Nu are niciun fel de act. Este un cabinet fantoma, nu are autorizatie de practica, de libera practica, nu stim nimic despre el," a precizat Dan Gabriel Gospodaru, presedintele Colegiului Medicilor Stomatologi Suceava, pentru Digi24.

Colegiul Medicilor Stomatologi a deschis o ancheta pentru a elucida cazul.

Sotul femeii ii ia, insa, aparerea si spune ca aceasta este studenta in anul 6 la o universitate din Iasi si ca are voie sa faca diferite proceduri stomatologice.

Doar patru parinti au depus pana acum plangeri la Colegiul Medicilor, desi femeia a tratat mai multi copii. Cazul a ajuns si in atentia politiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Medic fals

Articole recomandate

Citeste si despre