Ai da 10.000 dolari ca sa ai un copil care sa semene cu Ben Affleck?

/ / Modificat: 2018-09-19
Ai da 10.000 dolari ca sa ai un copil care sa semene cu Ben Affleck?

Multe femei viseaza sa aiba un copil cu Johnny Depp, Brad Pitt, Ryan Gosling sau Ben Affleck! Ei bine, o banca de sperma din California ofera cuplurilor care nu pot concepe pe cale naturala, posibilitatea de a avea un bebelus care sa semene cu actorul lor preferat.

Nu, ravnitii actori nu au ajuns sa isi vanda sperma, insa femeile care vor sa ramana insarcinate, isi pot alege materialul genetic al donatorului pentru a obtine un copil care sa se imprumute din trasaturile actorilor preferati. Ba chiar sa plateasca pana la 80.000 dolari ca sa se intample acest lucru!

Da, ai citit bine! Daca vrei sa ai un copil cu fata si ADN de Hollywood, ar trebui sa scoti din buzunar intre 10.000 si 80.000 dolari.

Printre preferatii femeilor care apeleaza la acest serviciu din cadrul bancii de sperma California Cryobank, se numara actorul Ben Affleck. Peste 500 de cupluri au solicitat ca donatorul care sa semene leit cu Ben sa fie cel care le da gena urmasilor lor.

Daca materialul genetic al donatorului nu se apropie de comanda cuplului, specialistii din cadrul clinicii pot interveni in corectarea bagajului genetic pentru un rezultat cat mai aproape de modelul original.

Tu ai da 10.000 de dolari ca sa ai un copil care sa semene leit cu actorul tau preferat?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre