Aflata in moarte cerebrala, o tanara a tinut sarcina pana cand medicii i-au putut face cezariana

/ / Modificat: 2020-06-03
Aflata in moarte cerebrala, o tanara a tinut sarcina pana cand medicii i-au putut face cezariana

Doar un copil poate cunoaste puterea mamei sale, intrucat el este singurul care a putut sa o vada in interior, aceasta zicala pune in evidenta realitatea unei povesti triste, insa curajoase, a unei tinere care a dus sarcina pana la termen, desi se afla in moarte cerebrala. 

Sandra Pedro a devenit mama pentru prima oara la o varsta destul de frageda. S-a despartit de tatal copilului sau si, in ciuda faptului ca stia ca va avea de indurat perioade grele, a mers mai departe pentru copilul sau, fara sa se mai gandeasca ca si-ar mai putea reface vreodata viata. 

Cu toate acestea, soarta avea planuri diferite pentru ea. Dupa 15 ani, dragostea a batut din nou la usa, iar Sandra l-a intalnit pe Miguel Angelo Fario. La cateva luni dupa ce a inceput povestea lor de dragoste, Sandra a ramas insarcinata. 

Sarcina cu risc 

Uimita, dar fericita de vestea primita, a mers la primele analize prenatale. Din pacate, rezultatele testelor ei au aratat clar ca sarcina avea un risc ridicat. Motivul? Un cancer la rinichi. Medicii au sfatuit-o pe Sandra sa renunte la copil. Ea a respins vehement varianta propusa de medici si a spus ca atat timp cat va fi in viata va lupta pentru a-si aduce copilul pe lume. 

Minunea care i-a uimit pana si pe medici 

Primele luni de sarcina au decurs normal. Sandra simtea doar o oboseala constanta. Cosmarul a inceput insa in saptamana 17 de sarcina, cand Sandra si sotul sau se aflau la cina la niste prieteni. In toiul cinei,  a acuzat o durere puternica de cap. Dupa aproximativ 15 minute de la aparitia durerii, a inceput sa se simta si mai rau. Sotul sau a decis sa o duca de urgenta la spital. Diagnosticul medicilor a fost unul crunt: Sandra intrase in moarte cerebrala.

Medicii au discutat cu Miguel si i-au explicat ca in cateva minute isi va pierde si copilul, si sotia deoarece Sandra intrase in moarte cerebrala. Ceea ce nu stiau nici medicii insa a fost faptul ca urmau sa aiba parte de o minune.

Sandra a reusit sa tina sarcina pana cand medicii au putut sa ii faca cezariana si sa salveze copilul. Chiar daca si-a pierdut marea dragoste, Miguel a avut parte de o minune: o fetita perfect sanatoasa. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre