Acesti elevi vor primi cate 5.000 de lei. Ce au facut ca sa primeasca aceasta suma

/ / Modificat: 2020-07-22
Acesti elevi vor primi cate 5.000 de lei. Ce au facut ca sa primeasca aceasta suma

Elevii din Targu-Jiu si Suceava care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala sau la Bacalaureat, in acest an, vor primi 5.000 de lei de la municipalitate. 

„Premiem performanta la Targu-Jiu! Ca in fiecare an, am prevazut in buget o suma pentru incurajarea performantei in invatamant. Am insistat de la bun inceput sa premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade si alte concursuri importante. si de aceasta data am pregatit un proiect de hotarare pentru urmatoarea sedinta a Consiliului Local, propunere care ii are in vedere pe cei mai merituosi elevi ai orasului.

Din pacate, situatia generata de pandemie a impiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotarat sa continuam sa-i motivam pe copiii cu rezultate exceptionale la invatatura, asa ca toti cei care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat vor primi, din partea Primariei Municipiului Targu Jiu, cate 5000 de lei”, a anuntat primarul din Targu Jiu, Marcel Romanescu, care a precizat ca este vorba despre zece elevi.

si Primaria Suceava va organiza, sambata, la sediu, premierea cu cate 5.000 de lei a elevilor care au obtinut nota maxima atat la Evaluarea Nationala sau la Bacalaureat, a anuntat primarul Ion Lungu. Este vorba despre cate 14 elevi, la fiecare examen.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre