“Zilele Federatiei 2005”


Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului, organizeaza cu sprijinul Ministerului Francez al Afacerilor Externe, Revistelor "Ioana" si "Ioana Copilul Meu", Institutului Francez din Bucuresti si Carrefour Orhideea, organizeaza in zilele de 16-17 decembrie 2005, la Institutul Francez din B-dul Dacia, nr. 77, sector 1, Bucuresti - "Zilele Federatiei 2005".

Evenimentul se va derula pe parcursul doua zile, una dedicata unei dezbateri publice si unor ateliere de lucru avand ca tema: "O noua forma de abandon. Copiii romanilor care muncesc in strainatate, si cealalta dedicata unei competitii intitulata "Lecþia de marketing". Scopul acestui eveniment este de a dezbate o tema "fierbinte" din domeniul protectiei copilului si de a promova serviciile pe care ONG-urile membre ale Federatiei le ofera copiilor si familiilor."O noua forma de abandon. Copiii romanilor care muncesc in strainatate"

Este una din problemele cu care se confrunta Romania in prezent. La inceputul anului 2005, dintre copiii ai caror parinti erau plecati legal sa munceasca in strainatate, 2000 de copii erau in sistemul de protectie a copilului si 25 000 erau lasati in ingrijirea familiei largite. Aceste cifre nu cuprind familiile plecate ilegal. Fenomenul devine ingrijorator pentru Romania.

"Lecþia de marketing"

Este un concurs organizat pentru membrii Federatiei in perspectiva dezvoltarii in Romania a unei piete libere pentru serviciile sociale. Premiile vor fi acordate de Carrefour Orhideea.

Guvernul anunta pentru viitorul apropiat concesionarea serviciilor pentru copii catre ONGuri. In aceste conditii, ONGurile vor trebui sa faca fata concurentei de pe piata serviciilor. De aceea credem ca un plan de marketing va fi o activitate curenta in viitorul apropiat.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul