Video.Imagini induioasatoare cu o pereche de gemeni nou-nascuti care plang atunci cand sunt despartiti

/ / Modificat: 2020-05-18
Video.Imagini induioasatoare cu o pereche de gemeni nou-nascuti care plang atunci cand sunt despartiti

Weston si Caleb au petrecut 8 luni impreuna in pantecele mamei lor si au vrut sa ramana uniti si dupa ce au venit lume. Dupa nastere, gemenii au fost separati cateva clipe, moment in care au inceput sa planga. Ei s-au linistit imediat ce au simtit ca sunt din nou impreuna.

Momentul tandru a fost surprins chiar de tatal micutulor, Dane Lyma, la cateva minute dupa ce au venit lume, in timp ce erau masurati si cantariti. Intre ei s-a creat o legatura deosebita, avand nevoie sa se atinga si sa simta pielea unul altuia. Este singurul lucru pe care ei il stiu si nu este surprinzator ca plang cand sunt despartiti.

O legatura foarte speciala

Nimeni nu astepta ca legatura dintre cei doi micuti sa fie atat de evidenta din primul moment in care au venit pe lume.

"Una dintre cele mai mari sperante ale noastre, cand am descoperit ca vom avea gemeni, a fost ca, pe masura ce cresc, sa fie buni prieteni si sa se sprijine reciproc," a marturisit tatal.

Cand se nasc si se regasesc singuri, fara a fi in contact cu fratele cu care au impartit pantecele sau cu pielea mamei lor, nou-nascutii se simt neprotejati.

Acesta este un motiv foarte important pentru care bebelusii nu ar trebui sa fie separati de mama dupa nastere, chiar daca s-a petrecut prin cezariana. Taierea  cordonului ombilical, curatarea copilului, masurarea acestuia sau cantarirea se pot face langa mama (ori de cate ori este posibil) sau s-ar putea astepta doua ore pentru orice lucru care nu este urgent.

Gemenii ar trebui tinuti impreuna dupa nastere, pentru a evita stresul inutil. Daca totul a decurs bine, pot fi examinati cat mai aproape de mama si asteptand sa se calmeze inainte de a efectua alte interventii.

Weston si Caleb s-au nascut pe 28 februarie in Florida, cu patru saptamani mai devreme decat era prevazut, iar acasa i-au asteptat inca doua surioare.

Filmuletul cu momentul tandru al gemenilor a devenit viral pe retelele de socializare si a fost vizionat pana acum de peste cinci milioane de oameni. Parintii au povestit ca acestia sunt extrem de apropiati, se mangaie si spera ca legatura aceasta speciala sa reziste de-a lungul vietii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni nou-nascuti Clip viral

Articole recomandate

Citeste si despre