Videanu promite sa faca gradinite


Primaria Capitalei intentioneaza sa sporeasca numarul gradinitelor din Bucuresti, atit prin achizitia de imobile pe care le va transforma in gradinite, cit si prin construirea altora noi, a declarat primarul general, Adriean Videanu. "Avem doua planuri pe care le vom urmari, si anume sa achizitionam direct imobilele si sa trecem rapid la amenajarea acestora sau sa construim", a precizat Videanu.

Potrivit acestuia, municipalitatea va cumpara circa opt-noua imobile vechi, situate in sectoarele 4, 5, 2 si 3, pe care le va transforma in gradinite. "In urmatoarele patru-cinci luni speram sa amenajam circa cinci dintre aceste imobile, iar gradinitele sa fie gata", a explicat Videanu.Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, a declarat, la sfirsitul lunii februarie, ca in prezent exista un deficit de peste opt mii de locuri in gradinitele bucurestene, cifra fiind luata dupa cererile concrete depuse de parinti. Hardau a mai spus ca intentioneaza sa ridice aceasta problema primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, pentru a vedea daca municipalitatea se poate implica pentru rezolvarea situatiei.

Citeste tot articolul in: Cotidianul   

19 Martie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul