Unul din trei copii - fara loc la gradinita
 

Inspectoratul Scolar din Capitala prevede ca, la toamna, o treime din copiii de varsta prescolara din Bucuresti va ramane fara loc la gradinita. "Avem in Bucuresti un deficit de 10.000 de locuri. Am incercat programe prin care locurile sa creasca. Sunt insa constient de faptul ca nu vom putea acoperi aceste lipsuri pana la 15 septembrie", spune Cristian Alexandrescu, seful Inspectoratului Scolar Bucuresti, citat de ziaristii de la "Cotidianul". Asta in timp ce in Bucuresti exista 30.000 de copii de varsta prescolara.

Probleme vor fi si pentru micutii care intra in septembrie in clasa I. Nu pentru ca sunt prea putine locuri, ci pentru ca parintii isi duc copiii numai la scolile considerate foarte bune. Asa incat la unele unitati de invatamant este aglomeratie mare, iar alte scoli bate vantul. Acestea din urma trebuie sa schimbe ceva la capitolul imagine, sa se modernizeze si sa ridice nivelul de pregatire, pentru ca altfel risca sa fie inchise.  


22 Februari

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul