Un copil din Cluj-Napoca a ajuns plin de vanatai acasa, dupa ce a fost agresat de asistenta

/ / Modificat: 2019-12-11
Un copil din Cluj-Napoca a ajuns plin de vanatai acasa, dupa ce a fost agresat de asistenta

Mama unui copil de un an si noua luni, dus pentru prima data la o cresa din Cluj Napoca, sustine ca acesta ar fi fost agresat de o asistenta.

Dupa ce l-au luat acasa, parintii au descoperit ca cel mic avea zgarieturi pe gat si pe manute si era plin de vanatai. Ei au fotografiat ca proba si l-au dus pe micut la spital pentru investigatii, apoi au anuntat politia, potrivit stirileprotv.ro.

"Am ajuns acasa si am zis totusi sa il verific sa vad daca mai e ceva pe corp si sa il schimb sa il pregatesc de nani si am vazut urma asta, care mi-am dat seama ca a fost tinut cu forta de mana. (...) La coloana din nou, avea trei puncte tare ciudate, asa si pe mana la fel, simetric si din fata si din spate avea vanatai. Probabil a fost prins cu forta," a declarat mama baietelului.

Agresat pentru ca nu statea pe olita

Conducerea cresei le-a spus parintilor ca micutul s-ar fi lovit dupa ce s-a trantit pe jos, insa mama sustine ca a aflat de la ingrijitoare ca asistenta l-ar fi agresat pe baietel pentru ca nu a vrut sa stea pe olita. Parintii l-au dus pe copil la spital pentru investigatii.

agresat

"Prezenta vanatai la nivelul corpului pentru care, copilul nefiind în stare critica, a plecat acasa cu parintii. S-a solicitat interventia Asistentei Sociale si a Politiei pentru identificarea cauzei vanatailor," a precizat Daniela Draghiciu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Cluj, pentru stirileprotv.ro

Centrul Bugetar de Crese din Cluj a deschis o ancheta interna, iar asistenta in varsta de 50 de ani nu mai are voie sa se apropie de copii.

"In acest moment se afla in concediu fara salariu si a fost declansata o ancheta interna pentru a se afla toate cauzele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit. Sa rezolvam aceasta problema traumatica cat mai usor si mai repede," a declarat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, pentru sursa citata.

Si politia a deschis o ancheta. Daca va fi gasita vinovata, asistenta risca sa isi piarda locul de munca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa Copil agresat

Articole recomandate

Citeste si despre