Un baietel de 5 ani, perfect sanatos, a fost lovit de coronavirus. "Mami, o sa mor?"

/ / Modificat: 2020-03-25
Un baietel de 5 ani, perfect sanatos, a fost lovit de coronavirus.

O mama a dezvaluit cum fiul ei in varsta de cinci ani, "perfect sanatos" a fost lovit de coronavirus, dupa a participat la o lectie de inot.

Lauren Fulbrook, 30 de ani, din Worcestershire, a explicat ca micutul Alfie a facut temperatura mai mare de 41 ° C, halucinatii si varsaturi.

Ingrijitorata, mama a scris un mesaj pe Facebook pentru a-i avertiza pe parinti sa aiba grija, deoarece si copiii sanantosi se pot infecta cu Covid-19, scrie Mirror.

"L-am urmarit cum halucina si plangea din cauza durerilor de cap"

Lauren a spus ca se teme pentru viata lui Alfie, pentru ca zace neputincios pe un pat de spital si o intreba: "Mami, o sa mor?" Postarea mamei de pe Facebook, intitulata "Coronavirusul NU este o gluma" a fost distribuita de mai mult de 51.000 de persoane. 

"Va rugam sa incetati sa ignorati acest virus, pentru ca nu puneti numai propriile vieti in pericol, ci si pe ale altora doar pentru ca doriti sa mergeti la carciuma sau la un restaurant sau credeti ca aveti nevoie de 24 de role de hartie igienica. Am vazut efectele pe care le are COVID-19 asupra unui copil.

A trebuit sa-l privesc pe fiul meu de 5 ani care avea toata energia din lume, dar nu se mai misca, nu mai manca si nu mai bea. Temperatura lui nu cobora sub 40 de grade, iar cea mai mare a fost de 42,3, care i-a provocat varsaturi.

L-am urmarit cum halucina si plangea din cauza durerilor de cap, fiind dus la spital cu ambulanta pentru a fi pus in izolare, pentru a fi testat pentru virus si confirmat pozitiv," a scris mama baietelului.

Lauren a descris-o drept "cea mai grea experienta din viata ei," cand Alfie a inceput sa prezinte simptome, pe 16 martie.

In postarea ei a mai spus: "Nivelul de zahar din sange era de doar 3,7, ritmul sau respirator era de 18-20, iar ritmul cardiac a fost de 180, transpiratia se scurgea din el, dar tremura, respira greu si avea fotofobie."

Apel catre oameni sa stea in casa

Lauren si-a incheiat postarea cu un mesaj adresat celor care ignora sfaturile autoritatilor de a ramane acasa in timpul acestei pandemii.

"Va rog, ramaneti in casa, chiar daca nu mai puteti face toate lucrurile normale. Daca toata lumea va respecta distantarea sociala, cu atat mai repede se va termina totul.

Nu postez asta pentru a castiga atentie sau simpatie, asa cum as fi putut face inca din ziua in care s-a imbolnavit Alfie. Vreau doar ca oamenii sa ramana in siguranta. Va rugam sa va ganditi la sanatatea voastra si a altora," si-a incheiat mama postarea.

Efectele coronavirusului asupra sanatatii copiilor au fost, in general mai usoare, dar raman multe necunoscute.

Sursa: morror.co.uk

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Baietel 5 ani Coronavirus Mama

Articole recomandate

Citeste si despre