Un baietel a fost la un pas de moarte dupa ce i-a ramas limba blocata in sticla de apa

/ / Modificat: 2019-07-26
Un baietel a fost la un pas de moarte dupa ce i-a ramas limba blocata in sticla de apa

Un baietel in varsta de sase ani a fost la un pas de moare dupa ce i-a ramas limba blocata intr-o sticla de plastic, destinata copiilor. O echipa formata din zece medici s-au luptat pentru a-i salva viata, scrie The Sun.

Mama copilului, Riley Wooff, a povestit ca micutul se afla pe bancheta din spate a masinii si dintr-o data a inceput sa tipe. Femeia a incercat sa-si ajute copilul, dar si-a dat seama ca nu poate. Speriata si disperata a cerut ajutorul medicilor.

"A fost cea mai inspaimantatoare zi din vietile noastre. Erau patru specialisti si zece doctori langa patul lui, nestiind ce sa faca," a declarat Riley Wooff din Anglia.

Copilul a ramas cu defect de vorbire

Echipa de medici a decis sa-l opereze pe baietel, dar i-au transmis mamei ca exista riscul ca el sa moara.

anglia 2

Dupa o noapte petrecuta in spital, copilul a fost externat, insa limba lui a ramas in continuare umflata incat nu o putea tine in gura. Baietelul a ramas, insa, cu un defect de vorbire.

Mama trage un semnal de alarma si sfatuieste compania care produce acest tip de sticle sa le modifice pentru a fi evitate astfel de accidente. Ea recomanda si parintilor sa aiba grija ce fel de sticle cumpara pentru copii.  

anglia3

"Nu va vine sa credeti ca aceasta sticla o folosesc zi de zi majoritatea copiilor, in cutiile de pranz, la scoala. Parinti, va rog, aruncat-le departe de ei! Chiar si un adult, este usor sa isi prinda limba in aceasta sticla," a spus Riley Wooff

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sticla de apa

Articole recomandate

Citeste si despre