Turismul pentru copii, o piata de trei milioane de euro


Preturile pentru vacanta peste hotare a celor mici variaza intre 800 si 2.000 de euro. Cererea de produse turistice destinate exclusiv copiilor este in continua crestere. Specialistii din domeniu estimeaza ca romanii cu venituri mari cheltuiesc anual peste trei milioane de euro pentru a-si trimite copiii la cursuri de limbi straine in afara tarii sau in parcurile de distractii din lume. Mii de copii romani pleaca anual la cursuri de limbi straine care se desfasoara la prestigioase unitati de invatamant din lume. Pretul unui pachet, care include pe langa cazare si masa, transportul cu avionul si bineinteles cursurile alese, variaza intre 800 si 2.000 de euro de persoana.


Pentru romani, varianta cea mai apropiata a unui parc de distractii este Prater din Viena.

La mare cautare este Disneylandul de langa Paris. Exista si alte oferte, precum cea a Legolandurilor din Anglia, Danemarca, sau a Aqua-parcurilor din Verona sau chiar de la Barcelona. Pretul unui astfel de pachet pleaca de la 300 de euro de persoana.

(Carmen Neacsu)

Citeste tot articolul in: Adevarul

20 Apr

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul