Superoferta: trusoul pentru cresterea natalitatii
 

Deputatii si-au batut capul sa gaseasca o solutie pentru cresterea natalitatii. Varianta propusa printr-un proiect de lege, acordarea de trusouri gratuite pentru nou-nascuti, a generat discutii aprinse. De mult n-a mai vazut tribuna Parlamentului atatea doamne care sa ia cuvantul.

Toate au incercat sa-i convinga pe domnii deputati ca tinerele mamici merita un ajutor. Si au reusit.

"Aceasta lege vine in sprijinul incurajarii femeilor pentru a da viata", a spus deputatul PRM Angela Buciu, de la inaltimea tribunei. "Se evita in acest fel inmanarea unor sume de bani care pot sa fie cheltuiti de catre tati iresponsabili", considera Gheorghe Gabor, de la PNL.


S-a discutat despre trusouri gratuite pentru cei mici, s-au spus chiar si poezii pentru sensibilizare. Vraja s-a rupt cand unul dintre domni a descoperit ca un trusou e prea putin pentru cresterea natalitatii. Mona Musca a facut o solicitare: "Incercati sa nu mai impartiti Parlamentul, viata, lumea, tara si politica intre femei si barbati." Raspunsul lui Marcu Tudor, PRM, a venit prompt: "Toata viata voi imparti astfel: femei si barbati!"

Dezbaterile pe articole si votul asupra proiectului de lege au fost amanate pentru saptamana viitoare. Camera Deputatilor este camera decizionala.

Sursa: Antena3

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul