Serialul Sunt Frankie are premiera pe Nickelodeon pe 1 octombrie

/ / Modificat: 2018-10-03
Serialul Sunt Frankie are premiera pe Nickelodeon pe 1 octombrie

Incepand de luni, 1 octombrie, de la ora 21.00, copiii si tinerii din Romania vor putea urmari un nou serial pe Nickelodeon: Sunt Frankie.

Noul serial care are premiera in Romania pe Nickelodeon luni, 1 octombrie, de la ora 21.00, a fost initial creat sub numele de Yo Soy Franky si produs de Nickelodeon Latin America in Columbia. Este primul serial difuzat la nivel global care a fost produs de noile studiouri Viacom International din Miami. Versiunea in limba engleza a fost realizata de Paradiso Pictures si Nickelodeon Latin America.

Creat de scenarista argentiniana Marcela Citterio, Sunt Frankie are in prim-plan personajul Frankie Gaines (Alex Hook), care arata ca orice alta adolescenta, insa ascunde un mare secret: este un android care functioneaza ca un computer high-tech, cu acces la internet, o memorie incredibila si multe alte "functii". In primul sezon al serialului, Frankie incearca sa se adapteze la viata intr-un nou liceu si sa isi faca prieteni in acelasi timp in care face tot ce sta in putinta pentru a-si ascunde adevarata identitate.

Distributia ii include pe Nicole Alyse Nelson, Carson Rowland, Kyson Facer, Sophia Forest, Mohana Krishnan, Uriel Baldesco, Kristi Beckett, Jayce Mroz si Armani Barrett.

"Sunt Frankie creeaza un echilibru intre personaje cu care e usor sa empatizezi, personaje care trec prin experientele adolescentei, adesea derutante, dar complet autentice, plasat intr-un context high-tech si in situatii cu mize mari (...). Notiunea ca, desi ai capacitatile unui android, tanjesti dupa emotii umane, a rezonat cu publicul nostru si l-a determinat sa revina in fata micului ecran", a declarat Bronwen O’Keefe, SVP Live Action and Movies la Nickelodeon.

Primul sezon din Sunt Frankie (20 de episoade) poate fi urmarit pe Nickeodeon de pe 1 octombrie in fiecare luni, marti, miercuri, joi si vineri, de la ora 21.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale copii Seriale familie

Articole recomandate

Citeste si despre