Schimba ritmul! Contrapunct: un eveniment inedit, pentru copii


29 octombrie va fi data reuniunii la Bucuresti, la Palatul National al Copiilor, a vedetelor in devenire si a celor deja consacrate din lumea muzicala, cu varste intre 6 si 14 ani: Festivalul Contrapunct – concurs de interpretare muzicala pentru copii.

Preselectia pentru acest eveniment inedit va avea loc in 8 octombrie!

Palatul National al Copiilor din Bucuresti va fi gazda Festivalului Contrapunct, concurs de interpretare muzicala pentru copii, care se va desfasura in 29 octombrie. Concursul este deschis copiilor cu varste intre 6 si 14 ani.

Elementul inedit al acestui festival ce va aduce plusul de necesar de show acestui concurs de interpretare il reprezinta cele patru probe obligatorii de concurs:


- prima si cea mai importantã va fi interpretarea unei piese liber-alese, piesã care va fi stabilitã în momentul preselectiei;

- urmãtoarea probã va fi o prezentare proprie, de 30 de secunde;

- cea de-a treia probã va consta în recunoasterea unui fragment dintr-o lucrare muzicalã clasicã, dintr-o serie anuntata de organizatori in prealabil;

- ultima, si credem noi, nu cea mai usoarã va consta în executia unor pasi de dans de societate, având ca partener/partenerã dansatori profesionisti, bineînteles de aceeasi vârstã cu concurentii.Membrii juriului, compozitorul Horia Moculescu, Laurenþiu Cazan , Virgil Popescu, Valeria Ionescu, Gabriela Boþan, reprezintã garantia unui eveniment de calitate.

Prezentatorii festivalului vor fi binecunoscutii Achi si Alexia.

Si încã un lucru foarte important! Toate piesele care vor intra în concurs vor fi adaptate pentru scenã, într-un spectacol de luminã, dans si elemente de regie asigurate de echipa Contrapunct.

Tel. pentru înscrieri preselecþie: 0720648955; 0722345755; 0213215615; 0213201043.

mail: festival@contrapunct.ro; preselectie@contrapunct.ro

Bogdan Petre

Director

0722662019

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul