Romanii din Ocean City vor fi Mos Craciun pentru copiii din Romania


Romanii care locuiesc in localitatea americana Ocean City vor sa initieze o actiune caritabila prin care mai multi copii din Romania, proveniti din familii fara posibilitati materiale, sa poata primi in acest an traditionalele cadouri de la Mos Craciun.

Sub genericul "Craciunul acesta poti fi si tu un Mos Craciun!!!", comunitatea romaneasca din aceasta parte a Statelor Unite ale Americii continua actiunea similara inceputa anul trecut si asteapta ca la aceasta initiativa sa raspunda cat mai multe persoane, informeaza pagina de web a romanilor din Ocean City.

Orice donatie cat de mica care poate sa aduca un zambet pe fetele copiilor este bine venita. Mai multe detalii se pot obtine de la adresa de e-mail romanidinoc@yahoo.

com, iar donatiile pot fi trimise la adresa PO BOX 4712 Ocean City, MD 21843.

In urma actiunii desfasurate anul trecut, 40 de copii romani din familii defavorizate au primit de la romanii din Ocean City cadouri de Craciun.

Sursa: Ocean City, SUA/Romanian Global News 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul