Premierul Viorica Dancila sustine ca parintii i-au cerut sa renunte la Programul "Merg la scoala"

| | Modificat: 2019-08-19 10:25:45

Guvernul a anuntat ca renunta la Programul "Merg la scoala", prin care elevii ar fi primit vouchere in valoare de 250 de lei pentru achizitionarea de manuale, rechizite si echipament sportiv.

Iar explicatia a fost ca programul nu a fost implementat la timp.

voucher

Dar premierul Viorica Dancila a explicat care este, de fapt, motivul pentru care elevii nu vor mai beneficia de acesti bani. Guvernul nu mai vrea sa faca acest program pentru ca, in opinia premierului: "nu trebuie sa le dam tuturor (n.r. rechizite), ci copiilor din familiile defavorizate", potrivit edupedu.ro.

"Degeaba ne dati noua rechizite"

Viorica Dancila a lasat de inteles ca a luat decizia de a opri din derulare programul dupa discutii cu mai multi parintii care i-au spus ca "noi avem posibilitati, degeaba ne dati noua rechizitele," conform relatarii premierului transcrisa de site-ul oficial al PSD.

"Se dau in continuare rechizite, dar trebuie sa dam poate mult mai multe pentru cei care au intr-adevăr nevoie de ele. Nu trebuie sa le dam tuturor, ci copiilor din familiile defavorizate, iar acest lucru a fost solicitat si de parinti. Am discutat cu multi parinti care au spus <<noi avem posibilitati, degeaba ne dati noua rechizitele, mai bine sa le dam familiilor care au intr-adevar nevoie, mai bine sa ajutam copiii din familiile defavorizate>>", potrivit explicatiilor premierului Dancila.

Taguri Merg la scoala Voucher copii

Articole recomandate

Citeste si despre