O fetita a mers pe jos in sosete la minus 35 de grade, cu fratiorul mai mic in brate

/ / Modificat: 2019-12-09
O fetita a mers pe jos in sosete la minus 35 de grade, cu fratiorul mai mic in brate

O fetita in varsta de 5 ani, lasata de mama ei in casa, doar cu fratiorul sau de 18 luni, s-a speriat din cauza unei pene de curent. Panicata, micuta a luat bebelusul in brate si s-a dus la vecini sa ceara ajutor, doar in sosete si imbracati cu haine foarte subtiri.

Intamplarea a avut loc in satul Venetie, din Alaska, unde tepraturile erau de minus 35 de grade Celsius, noteaza Fox News.

Cei doi au fost nevoiti sa mearga un kilometru pe jos, prin frig, pana la prima casa, suferind degeraturi. Cand s-au trezit cu ei la usa, vecinii au anuntat politia. 

Mama a fost arestata

Oamenii legii au arestat-o pe mama celor doi copii, Julie Peter, pentru ca le-a pus viata in pericol atunci cand i-a lasat singuri in casa. Departamentul de siguranta publica din statul Alaska a aratat, intr-o deckaratie, ca "Julie Peter, in varsta de 37 de ani, din Venetie, a fost arestată fiind acuzata ca a periclitat bunastarea unui minor cu premeditare. Ancheta a scos la iveala faptul ca a parasit un minor in varsta de 5 ani si un altul in varsta de 18 luni in locuinta sa, fara supravegherea unui adult."

Venetie este un sat mic, cu o populatie de aproximativ 175 de persoane, situat la apoximativ 200 de kilometri la nord de orasul Fairbanks, unde temperaturile ajung, de obicei, la minus 40 de grade Celsius. Autoritatile au avut nevoie de un avion pentru a ajunge in sat. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre