Noi cazuri de abuz in gradinite. Fetita orfana de mama, umilita de educatoare: "Razi ca proasta intruna." La o gradinita din Brasov, un baietel a fost inchis in debara

/ / Modificat: 2019-03-08
Noi cazuri de abuz in gradinite. Fetita orfana de mama, umilita de educatoare:

Un nou caz de abuz la o gradinita din sectorul 6 al Capitalei. Copiii de la grupa mijlocie au fost supusi, zilnic, la injuraturi, jigniri si umilinte din partea educatoarei lor.

Toate acestea au durat pana cand un parinte a ascuns in hainuta celui mic un reportofon si a dezvaluit ce se petrece in clasa, potrivit stirileprotv.ro.

Educatoare: "Taci odata din gura ca numai gura ta se aude! Iar vorbesti ca tatele? Iesi afara de-acolo! Razi ca proasta intruna ca asa te duce capul ala sec pe tine. Suntem la masa, fata, nu mai vorbi neintrebata ca zapacita! Pune mana si mananca, ca-ti dau vreo cateva acuma de nu te vezi. Tot tu plangi? Du-te acolo la locul tau si canta cu copiii."

Iata cum a avut loc o activitate educativa la grupa mijlocie.

Educatoare: "De-abia te misti. Pune mana si coloreaza si lasa plansul! Codasii, codasii! Si codasii de la masa asta!"

Educatoare: "La ce ne ajuta degetele?"

Copil: "Să ne jucam!"

Educatoare: "Taci odata! Cu ce mananci, cu picioarele? Atata de blegi... ca mamaligile! Alexia, ce dracu cauti aici, ca-ti dau vreo doua, nesimtito... Ia de-aici!"

Numele pronuntat des de educatoare si care apare in inregistrarile facute de parinti este al unei fetite, care in urma cu doi ani a ramas orfana de mama.

Drept pedeapsa, consiliul gradinitei a decis sa o inlocuiasca pe educatoare de la grupa respectiva.

"Doamna educatoare nu va mai intra la grupa pana se va finaliza cercetarea disciplinara," a spus Iuliana Radu, reprezentantul gradinitei, conform stirile protv.

Educatoarea este in varsta, asa ca cea mai grava urmare a anchetei ar fi pensionarea anticipata.

La Brasov, un baietel a fost inchis in debara

Din pacate, cazul inregistrat la gradinita din sectorul 6 nu este unul izolat. La Brasov, o alta educatoare a fost sanctionata dupa ce a recunoscut ca a lovit si inchis in debaraua clasei, cu lumina stinsa, un baietel care nu a vrut sa doarma. Colegii micutului au asistat la intreaga scena.

"Era debutanta, ne-a anuntat ca isi da demisia", a declarat Delia Chivarean, inspector scolar.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gradinita Gradinita copii

Articole recomandate

Citeste si despre