"Ne-ati terorizat copiii!" Raspunsul Ecaterinei Andronescu pentru mama care a criticat-o din cauza subiectelor

/ / Modificat: 2019-04-04

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a raspuns mamei care a criticat-o din cauza subiectelor de la simularea pentru evaluarea nationala, sustinand ca au fost foarte grele.

Aceasta a mai spus ca nu mai sunt profesori care sa predea bine si ca elevii au ajuns sa urasca materia si profesorii. "Ne-ati terorizat copiii," a mai subliniat ea.

"Subiectele de la evaluare vor face obiectul unei intalniri cu cei care le-au facut. Intai as vrea sa stau cu ei de vorba, sa vedem cum au gandit subiectele, de sunt rezultatele astea. Inteleg ca la simulare subiectele sa fie un pic mai grele, dar nu accept sa fie predarea aici si evaluarea mult mai sus," a declarat Ecaterina Andronescu la Digi24.

Subiecte doar pentru elevii de 9 si 10

La matematica, unul dintre subiectele de la simulare a fost rezolvat de un profesor de la un liceu bun, impreuna cu elevii de 9 si 10, in 60 de minute.

"Nici asta nu mi se pare normal. Subiectele trebuie sa fie la nivelul cerut de programa, nu sa-i impinga pe parinti sa-si dea copiii la meditatii", a mai spus ministrul Educatiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecaterina andronescu Ministerul educatiei

Articole recomandate

Citeste si despre