Muhammed Demirci, visul unui copil de 12 ani


La doar 12 ani Muhammed Demirci reprezinta visul multor copii de varsta lui, acela de a ajunge un renume in lumea fotbalului mondial, o culme la care indraznesc sa viseze doar tinerii fotbalisti care ating varsta majoratului.

Micul Muhammed Demirci vine dintr-o comunitate de oameni saraci, unde in fiecare casa se gasesc 9-10 copii, dintre care cel putin unul este jucator de fotbal visand sa devina intr-o zi o stea a fotbalului.

Noul Ronaldhino, cum mai este denumit micul Muhammed Demirci este pe punctul de a-si vedea visul implinit, clubul Barcelona oferind pentru baietelul de numai 12 ani 1 milion de euro pentru transferul de la Besiktas Istanbul.


Pe la mijlocul lunii februarie, Muha a sosit la Barcelona, parasind pentru prima data Barcelona.   Reprezentatii clubului spun ca micul Muha se simte foarte bine la Barcelona si doreste sa ramana mult timp aici. Acestia mai spun ca adultii de la clubul echipei catalane il compara cu Maradona, iar coechipierii sai il numesc Ronaldinho.

Muha, urmeaza sa vina definitiv la club incepand cu luna septembrie, cand isi va fi terminat campionatul actual. Conform cotidianului turc Sabah, Muhammed Demirci urmeaza sa primeasca lunar 3000 de euro si o bursa de studii in spaniola si engleza.

14 Martie 2 007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul