Minimax si Ofensiva Desenelor Animate Romanesti


Din luna septembrie, odata cu venirea scolii, canalul pentru copii Minimax a introdus în grila sa de programe si câteva noutati... autohtone.

Va mai aduceti aminte de hazliul pinguin Pin-Pin, mereu în cautare de noi prieteni ? Sau de celebra Mihaela? Ce sa mai spunem de cei doi eterni prieteni, Balanel si Miaunel, chiar daca lumea zice ca un catel si o pisica nu se înteleg ? Dar de Cei trei Muschetari si Miau Lady ? Ei bine, toti vor ajunge pe ecranele televizoarelor voastre, spre satisfactia parintilor si bunicilor, care vor avea ocazia sa le povesteasca aventuri din copilarie celor mici de astazi !


Canalul pentru copii Minimax este singurul canal românesc de desene animate care a achizitionat licenta de difuzare pentru aceste productii animate, prima data în anul 2002, modelându-se astfel preferintelor telespectatorilor români.

Dat fiind succesul de care s-au bucurat serialele în trecut, departamentul de achizitii Minimax a decis reînnoirea licentei de difuzare, însa cu alte titluri cunoscute si apreciate de publicul român si nu numai. Astfel, telespectatorii din Cehia, Ungaria, Slovacia si Ucraina vor avea ocazia de a viziona faimoasele desene animate românesti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul