Minilibri vine din nou!


Minilibri, singurul targ de carte din Romania adresat exclusiv copiilor, se va desfasura anul acesta intre 3 si 10 decembrie la Teatrul Ion Creanga, Sala din Piata Amzei.

Vizitatorii au acces la targ imediat dupa terminarea spectacolelor de dimineata de la Teatrul Ion Creanga pana la ora 18.00. Ei pot cumpara carti pentru copii la preturi reduse pentru a le oferi cadou de Sf. Nicolae si Mos Craciun. Copiii vor gasi la targ, pe langa multe carti frumoase si interesante, si alte puncte de atractie: vedete care vin special sa citeasca povesti copiilor, face painting, coltul micului ilustrator, fun science, tombola cu cadouri la fiecare ora exacta etc.


Initiativa acestui eveniment apartine Centrului Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, al carui principal scop este educatia centrata pe copil si mai ales educatia timpurie (0-3 ani).In acest context, MiniLibri, primul targ de carte pentru copii organizat in Romania, vrea sa aduca in constiinta publicului romanesc importanta lecturii incepand de la varstele cele mai mici. MiniLibri ofera, atat copiilor cat si adultilor, o experienta minunata in prag de Sarbatori, un loc unde mirajul povestilor va deveni, pentru o saptamana realitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul