La doar 9 ani, un baietel uimeste lumea. El va absolvi facultatea in luna decembrie

/ / Modificat: 2019-11-18
La doar 9 ani, un baietel uimeste lumea. El va absolvi facultatea in luna decembrie

Are doar 9 ani si si-a uimit chiar si parintii. Micutul este pe punctul de a absolvi cursurile Universitatii de Tehnologie din Eindhoven, Facultatea de Inginerie Electrica.

Descris de profesori ca fiind "pur si simplu extraordinar," Laurent Simons ar urma sa termine studiile in luna decembrie a acestui an. Si este doar inceputul, pentru ca vrea sa faca si un masterat, asta in timp ce studiaza medicina, dupa cum a povestit tatal sau pentru CNN.

Parintii copilului au spus ca bunicii au fost cei care i-au sesizat potentialul micutului, insa initial au crezut ca exagereaza. Profesorii, insa, le-au confirmat faptul ca Laurent este un geniu in adevaratul sens al cuvantului.

Vrea sa dezvolte organe artificiale

Micutul provine dintr-o familie de medici, dar parintii lui nu au primit pana acum o explicatie referitoare la capacitatea uimitoare de a studia si intelege domenii complexe.

"Am mancat mult peste in timpul sarcinii," a glumit mama lui Laurent.

"Nu este neobisnuit. Studentii speciali care au motive intemeiate pot aranja un program special. Laurent este cel mai rapid student din cati am avut. Nu doar ca e foarte inteligent, dar e si foarte simpatic," a declarat Sjoerd Hulshof, directorul educational al Universitatii din Eindhoven.

laurent

Baiatul i-a surprins pe toti cand le-a spus ca s-a hotarat ce vrea sa faca in viata. El doreste sa dezvolte organe artificiale.

Desi este geniu la doar 9 ani si nu se mai joaca cu masinute si trenulete, parintii au grija ca baiatul sa isi traiasca copilaria.

"Nu vrem sa devina prea serios. Face ceea ce ii place. Trebuie sa gasim un echilibru intre a fi copil si talentele pe care le are," a spus tatal micutului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Geniu Absolvent facultate

Articole recomandate

Citeste si despre