La KIDEX, Mos Craciun vine pentru toti copiii! 

Organizatorii targului KIDEX, ROMEXPO si EUROEXPO, impreuna cu Fundatia "Copii in Dificultate" vor desfasura, in perioada 8 - 10 decembrie 2006, o campanie de intrajutorare pentru copiii cu dezabilitati fizice sau mentale. Astfel, pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului, veti avea posibilitatea sa ajutati copiii cu probleme speciale prin donatii financiare, produse sau servicii.

Sunt invitati sa participe la aceasta campanie toti cei care doresc sa ofere, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, un motiv de bucurie acestei categorii speciale de copii.

In cadrul Pavilionului 16, la standul special amenajat pentru aceasta actiune
(amplasat in imediata vecinatate a pomului de Craciun), membrii fundatiei "Copii in Dificultate" vor sta la dipozitia dumneavoastra cu informatii referitoare la aceasta activitate precum si cu detalii legate de fundatie.Organizata sub sloganul "La KIDEX, Mos Craciun vine pentru toti copiii!", campania se va bucura si de o intensa mediatizare atat prin intermediul Internetului, a canalelor media specializate cat si  presei de larg tiraj.

Site-ul www.kidex.ro sta la dispozitia celor interesati cu toate detaliile legate de campania de intrajutorare. De asemenea, pentru mai multe informatii referitoare la aceasta actiune, asteptam intrebarile dumneavoastra la adresa de e-mail andreeadragomirescu@euroexpo.ro sau la numarul de telefon 202 57 45.

Orice donatie conteaza! Foarte multi copii au nevoie de ajutorul tau pentru a pastra viu in suflet spiritul Craciunului!

Va invitam sa deveniti partenerul nostru in cadrul campaniei "La KIDEX, Mos Craciun vine pentru toti copiii!".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul